maandag, september 20, 2010

* Lotto Jackpot, 16 oktober moet hij vallen !! ...36 Miljoen !

Op 10 oktober 2009 is de Jackpot van de Lotto voor het laatst gevallen. Volgens het regelement mag de Jackpot maximaal 1 jaar blijven staan. dit betekent dat de Jackpot van de Lotto-wanneer deze de komende zaterdagen: 25 september/2 oktober of 9 oktober niet valt- gegarandeerd op zaterdag 16 oktober zal moeten vallen ! De Jackpot staat dan maar liefst op 36 miljoen euro. De hoogste Jackpot in Nederland ooit !

Hoe zal de trekking verlopen wanneer de Jackpot op 16 oktober moet vallen ?

De trekking blijft exact hetzelfde. De notaris trekt 6 getallen en een kleur. Hierbij valt de Jackpot op de prijsklasse waar het eerste een winnaar is. Is er bijvoorbeeld niemand met 6 getallen en de kleur goed, dan gaat de Jackpot naar de persoon/personen die 6 getallen goed heeft. Wanneer hier ook geen winnaar is, dan gaat de Jackpot naar de deelnames waarbij 5 getallen en de kleur goed zijn, etc. De reguliere prijs komt dan te vervallen. wanneer dus de Jackpot valt op de categorie 5 getallen en de kleur goed, dan vervalt de prijs van 50.000 euro die hier normaal gesproken aan vast zit. mochten er meerdere winnaars zijn, dan wordt de Jackpot uiteraard verdeeld over deze winnaars.

Uw geluksnummers in Lotto/eindcijfers Staatsloterij vind u bij Primera van Hove.
Play Euromillions Lotto Online

4 opmerkingen:

Anoniem zei

oja en als er geen winaars zijn met 5 getallen en kleur , dan naar 5 getallen zeker , en dan?
4 en kleur
dan 4
3 en kleur
of niet ???

Historie Primera van Hove zei

Mooi toch, dan heb je dus veel meer kans dan je normaal zou hebben.

Anoniem zei

straks valt ie pas bij drie goed dat heeft heel nederland dan krijg je straks 3 euro de staatskas is dan weer lekker gevuld door ons

Historie Primera van Hove zei

:-)) zou die kans niet veel kleiner zijn dan 5/kleur of zes/kleur goed ??