zondag, september 12, 2010

* Wat is de Goudzoeker kraslot zoektocht ?


Goudklompjes:

Dit is de zoektocht naar vijf goudklompjes ter waarde van ca. € 1.000.
Wat is het doel van het spel en hoe kan je winnen?
De actie loopt van maandag 13 september tot en met vrijdag 17 september. Het doel van de speurtocht is om via een online zoektocht naar een lettercombinatie van 4 keer twee letters te zoeken.
De zoektocht begint op het Twitter-account van Goudzoekers(http://twitter.com/goudzoekers) . Vier keer per dag wordt hier een tip gegeven die het startpunt is van de zoektocht naar de combinatie van twee letters. Gedurende de dag kun je dus vier lettercombinaties vinden, die je kunt invullen op het tabblad “Kraak de kluis”. Onthoud ook goed op welke website je de lettercombinatie hebt gevonden, want dit is ook onderdeel van het spel!
De lettercombinaties moeten in chronologische volgorde worden ingevuld om de kluis te kraken. Slechts één combinatie van letters en websites is geldig. De eerste persoon die op de aangegeven dag de juiste combinatie van letters en websites invult, heeft gewonnen. De Lotto zal contact opnemen met de winnaar over het innen van de prijs.
De nickname van de winnaar zal worden weergegeven op de pagina Winnaars op de actiewebsite.
Om deel te nemen en kans te maken op de prijzen moet je minimaal 18 jaar of ouder zijn. Maak hier (http://goudzoeker.krasloten.nl/registreer.aspx ) een account aan om mee te zoeken naar de goudklompjes.

Goudstaven
Dit is de zoektocht naar drie goudstaven ter waarde van ca. € 30.000.
Wat is het doel van het spel en hoe kan je winnen?

De actie loopt van maandag 20 september tot en met zondag 10 oktober. Het doel van de speurtocht is om via de Gouden Tips één van de goudstaven ter waarde van ca. € 30.000 te vinden. Iedere week wordt er één goudstaaf ergens in Nederland verstopt.
Er zullen een aantal hints worden geplaatst op de officiële accounts van Goudzoeker op Hyves, Facebook en Twitter.

Daarnaast is er de mogelijkheid om online een Goudzoeker Kraslot te kopen.



Op de achterzijde van dit Kraslot staat een 7-letterige unieke code waarmee je de Gouden Tips kunt activeren.
Deze Gouden Tips leiden je uiteraard veel sneller naar het goud! Je krijgt per dag één Gouden Tip.

De prijs is begraven in een schatkist. In de schatkist zit een waardepapier met daarop een telefoonnummer en een code. De eerste persoon die de schatkist vindt en zich via het telefoonnummer meldt en zijn/haar gegevens doorgeeft, wint de zoektocht naar de desbetreffende goudstaaf.

De nickname van de winnaar zal worden weergegeven op de pagina Winnaars op de actiewebsite.

Uw geluksnummers in Lotto/eindcijfers Staatsloterij vind u bij Primera van Hove.
Play Euromillions Lotto Online

1 opmerking:

Anoniem zei

Die goudstaven die verstopt lagen was pure oplichting :P Er zijn nooit winnaars geweest, alleen een grote groep boze mensen