donderdag, september 23, 2010

Welke eindcijfers neemt u in de Staatsloterij op 10-10-10 !?

Heeft degene die zijn ogen sluit en pijltjes gooit op een reeks getallen net zoveel kans om te winnen als iemand die gaat zitten en de wiskundige mogelijkheden gaat uitwerken van de winnende nummers? De waarheid is, is dat de kans op het winnen van de loterij, met name de jackpot uiterst gering is. Veel mensen kiezen hun eigen (beperkt !) "willekeurige" nummers, misschien kiezen ze wat er in hun hoofd opkomt op een gegeven moment.
Ze kunnen ook die nummer generators op internet gebruiken waarbij de computer voor je zal kiezen uit een bijna oneindige hoeveelheid nummers en combinaties van nummers.

Het zou mooi zijn als we een die getallen in een Tijdmachine konden zetten en op die manier onze Lotto/Staatsloterij geluksnummers echt laten berekenen, dus bijvoorbeeld je geboortedatum of de trekkingsdatum gebruiken van de Lotto of Staatsloterij en ze laten reizen door de tijd met een tijdmachine en je geluksnummers/geluksgetallen 1 voor 1 weer naar je toe laten komen... in plaats van gokken, jouw persoonlijke Lotto/Staatsloterij eindcijfers -geluksnummers laten transformeren/berekenen in tijd.

Uw geluksnummers in Lotto/eindcijfers Staatsloterij vind u bij Primera van Hove.
Play Euromillions Lotto Online

Geen opmerkingen: