vrijdag, oktober 01, 2010

Hollandse Weken: grote loterij met mooie prijzen

Wind, regen, herfst; het is echt Hollands weer... en dus is het weer tijd voor de Hollandse Weken! Vier weken lang staat alles wat Hollands is centraal in de krant en op de website.


Samen met de adverteerders wordt een loterij gehouden waarbij onder andere een whirlpool te winnen is, maar ook veel lokale prijzen.
Deelnemende winkeliers delen loten uit en wie het lotnummer activeert op de website maakt kans op schitterende prijzen. In de krant en op de site staan de namen van de winkeliers die meedoen aan de actie en zij zijn ook herkenbaar aan de poster aan het raam of in hun winkel. Hoe meer loten u heeft, des te meer kans u maakt op een prijs.
Dus ga meteen naar de winkel, activeer de loten en maak kans op een whirlpool van Sani-Dump, een stoere witte scooter van Kymco, een Table-Chef BBQ van Princess of een prachtig tijdloos horloge van TW-Steel. Verder worden er 300 CD-boxen Ik hou van Holland en maar liefst 25.000 kaarten van de Winterfair verloot onder de deelnemers. Doe mee en win een of meer van deze fantastische prijzen.
We zijn benieuwd naar uw eigen typisch Hollandse ervaring of activiteit. Plaats dus snel uw eigen artikel of foto op de website

Let op: deze aktie loopt momenteel niet op het winkelcentrum Diamantplein Leiden. 
Uw geluksnummers in Lotto/eindcijfers Staatsloterij vind u bij Primera van Hove.
Play Euromillions Lotto Online

Geen opmerkingen: