donderdag, oktober 07, 2010

Win mooie prijzen bij de Hollandse Weken

De actie loopt van 27 september t/m 24 oktober 2010.


Klompen, molens, tulpen en water. Dat is het traditionele beeld van Nederland. En dat terwijl het grootste deel van de Nederlanders nog nooit een klomp gedragen heeft.

Onder de kop Hollandse Weken leggen we deze weken extra nadruk op dàt wat Nederland zo kenmerkt. En samen met de adverteerders wordt een grote loterij gehouden waarbij onder andere twee whirlpools Villeroy en Boch te winnen zijn, maar ook heel veel kleinere lokale prijzen. Krant en website zijn lokaal en daarmee typisch Hollands.
Deze weken wordt daar op een leuke manier aandacht aan besteed. En zolang het Hollands is, is alles mogelijk. Van de nieuwe haring tot de eindmusical van groep 8; van bevrijdingsfestivals tot het plaatsen van een windmolen. En lezers kunnen natuurlijk ook zelf hun typisch Hollandse verhaal kwijt op de website. Daar kunnen bijvoorbeeld ook typisch Hollandse foto's op geplaatst worden, die later eventueel in de krant verschijnen. Houd dat wel lokaal, want 'zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens



Uw geluksnummers in Lotto/eindcijfers Staatsloterij vind u bij Primera van Hove.
Play Euromillions Lotto Online

Geen opmerkingen: