woensdag, maart 02, 2011

De Bladenweek komt eraan

De Bladenweek komt eraan

In de week van 25 april tot en met 8 mei 2011 organiseert de Groep Publiekstijdschriften samen met distributeurs Aldipress en Betapress weer dé grote landelijke promotieactie waarin tijdschriften extra onder de aandacht van de consument worden gebracht. Dit evenement staat bekend onder de Week van het Tijdschrift, maar heeft deze vierde editie een nieuwe naam gekregen: de Bladenweek.

Ook dit jaar is er weer een mooi geschenk voor de consument als er voor 7,50 euro aan bladen gekocht wordt tijdens de Bladenweek. In 2011 is de eenmalige glossy Blad het geschenk. De hoofdredactie van Blad is in handen van Edine Russel van Hachette Filipacchi Media. Blad gaat over de liefde voor tijdschriften vanuit de makers en de consument. Met veel beeld, korte interviews, interessante portretten en voor iedere liefhebber leuk om te lezen en te hebben.

Ruim 2.500 tijdschriftenspeciaalzaken, boekhandels en tabak- en gemakswinkels doen mee aan de Bladenweek. Door middel van posters, displays en schapstroken is de actie goed herkenbaar op de winkelvloer. Daarnaast zal de actie worden gecommuniceerd door middel van tijdschriftadvertenties en een abri-campagne.
 
Uw geluksnummers in Lotto/eindcijfers Staatsloterij vind u bij Primera van Hove.
Play Euromillions Lotto Online

Geen opmerkingen: