zaterdag, april 09, 2011

10.000 euro per maand, de rest van je Leven !


Dat kunt u winnen, elke maand 10.000 euro, de rest van uw leven. Dat is wel relaxed. Vorig jaar viel deze prijs van de Staatsloterij Koninginnedag Trekking al heel goed in de smaak bij het Nederlandse publiek. Reden voor de Staatsloterij om deze prijs ook voor de trekking van 30 april 2011 weer uit te loven. ( Ook in 2013: http://primeravanhove.blogspot.nl/2013/03/koninginnedag-2013-prijzenpakket.html ) !!

De winnaar kan ervoor kiezen maandelijks een royaal "salaris" te krijgen, in plaats van een duizelingwekkkend bedrag in een keer. Daardoor kunnen mensen zich waarschijnlijk veel beter voorstellen wat de hoofdprijs betekent dan bij meerdere miljoenen ineens. Het is een concreet en overzichtelijk bedrag dat elke maand weer kan worden besteed. Daarom stimuleert het hoogstwaarschijnlijk ook de dagdromen die horen bij het meespelen in een loterij.

Overigens kan de winnaar er ook voor kiezen om de prijs toch in een keer op te eisen. daarbij gaat het om een bedrag van 2,1 miljoen euro. Maar waarvoor de winnaar ook kiest, hij of zij gaat een ontspannen toekomst tegemoet !
Uw geluksnummers in Lotto/eindcijfers Staatsloterij vind u bij Primera van Hove.
Play Euromillions Lotto Online

Geen opmerkingen: