woensdag, juli 20, 2011

Primera van Hove nu ook Publisher voor De Lotto !!

Na de Nationale PostCode Loterij is Primera van Hove nu ook Publisher voor De Lotto ! Het gemak dient ook hier weer de mens, die de website bezoekt van Primera van Hove, al was het maar om zijn geluksnummers te vinden met behulp van één van de 12 Geluksnummer Machines zoals de Geluksnummer TijdMachine.

Affiliate marketingdat is een vorm van internetmarketing waarbij adverteerders hun partners (affiliates) belonen voor de gegenereerde verkopen of leads (zoals lidmaatschappen - abonnementen) die de affiliate heeft aangeleverd. Affiliates kunnen dit bewerkstelligen door advertenties van adverteerders op hun website te plaatsen. Als er uit het doorverwijzen van klanten naar de adverteerders een verkoop of lead volgt, ontvangt de affiliate hiervoor een vergoeding van de adverteerder. Er kan ook per click of per pageview betaald worden. Voorbeelden van typische affiliate concepten zijn bijvoorbeeld vergelijkingssites, cashbacksites of nieuwsbrieven.

Adverteerders
De partij die zelf haar producten en diensten aanbiedt op internet, meestal in de vorm van een webwinkel, wordt de adverteerder genoemd. De adverteerder stelt promotiemateriaal beschikbaar voor de affiliate, dit kunnen bijvoorbeeld reclamebanners, tekstlinks of formulieren zijn.

Affiliates (publishers - uitgevers)

Affiliates kunnen met behulp van het ter beschikking gestelde promotiemateriaal van de adverteerders bezoekers doorsturen naar de adverteerder.


Zes (!) Lotto en Staatsloterij geluksnummer Methoden, Strategiën !! Primera van Hove.
Play Euromillions Lotto Online

Geen opmerkingen: