vrijdag, augustus 19, 2011

Nieuwe Krasloten in aantocht !


In oktober 2011 komen weer 3 nieuwe Krasloten uit:

Snelweg Krassen:

Flits! Het merendeel van de Nederlanders baalt regelmatig van de snelheidslimiet. Snelweg krassen brengt daar verandering in. Win prijzen ter hoogte van de maximum snelheden ! Oké, toegegeven: voor de twee hoofdprijzen van 25.000 euro moet je wel heel hard rijden, maar daarmee heeft de winnaar ongetwijfeld geen probleem.

Gefeliciteerd !

Veelgevraagd en nu verkrijgbaar: een kraslot speciaal om cadeau te geven. Het Gefeliciteerd Kraslot leent zich voor uiteenlopende gelegenheden. Zelfs als cadeautje aan jezelf ! Gefeliciteerd, het is mooi weer. Of: gefeliciteerd met de mooie prijs op dit kraslot. Onderzoek toont aan dat het Kraslot vooral vrouwen - van jong tot oud - aanspreekt. Niet zo vreemd, want binnen het huishouden zijn het vaak ook de vrouwen die op cadeautjesjacht gaan. Het Kraslot is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: zo wordt de kans dat iemand meerdere dezelfde Gefeliciteerd Krasloten krijgt voor zijn verjaardag een stuk kleiner. De blauwe, groene, paarse, oranje en roze krasloten wisselen elkaar in dezelfde volgorde af in één pakket.

50 Krassen

Het 50 Krassen Kraslot staat in het teken van de jukebox. De 50 verwijst niet alleen naar de jaren '50, waarin de jukebox mateloos populair was, maar ook naar het spel op het kraslot. Vind u namelijk het "50 Krassen"symbool, dan wint u alle prijzen onder de kraslaag bij elkaar opgeteld !

Zes (!) Lotto en Staatsloterij geluksnummer Methoden, Strategiën !! Primera van Hove.
Speel Euromillions Lotto Online

Geen opmerkingen: