vrijdag, augustus 12, 2011

Staatsloterij introduceert nieuwe spelvariant

Den Haag, 10 augustus 2011 - De Staatsloterij start vanaf morgen met Staatsloterij Groepsspelen. Met de introductie van deze nieuwe spelvariant komt de Staatsloterij tegemoet aan de vraag van veel deelnemers om op een gemakkelijke manier als groep aan de Staatsloterij deel te nemen en daarmee de voorpret van het meespelen te vergroten. Met Staatsloterij Groepsspelen kunnen spelers samen met collega's, vrienden of familie een groep oprichten en als groep meespelen met de trekkingen van de Staatsloterij. Staatsloterij Groepsspelen wordt geheel online gefaciliteerd via www.staatsloterij.nl/groepsspelen.


Degene die online een groep aanmaakt is de ‘Captain' en daarmee beheerder van de groep. Deze ‘Captain' kan collega's, vrienden en/of familieleden uitnodigen om zich bij de groep aan te sluiten. Alle groepsspelers doen voor hetzelfde bedrag per trekking mee. Meespelen kan al vanaf €7,50 per trekking. Van het ingelegde bedrag wordt maandelijks automatisch het Staatslot of meerdere Staatsloten aangeschaft. De groep speelt vervolgens mee met de trekking en het gewonnen prijzengeld wordt automatisch onder de groepsleden verdeeld.


Algemeen Directeur van de Nederlandse Staatsloterij Frans van Steenis: "Ik ben verheugd en trots dat wij als marktleider met een geavanceerd systeem deze spelvariant in de markt zetten. Bij de Staatsloterij kunnen spelers echt met vrienden samen spelen, communiceren en winnen."

Zes (!) Lotto en Staatsloterij geluksnummer Methoden, Strategiën !! Primera van Hove.
Speel Euromillions Lotto Online

Geen opmerkingen: