vrijdag, november 04, 2011

Staatsloterij OudejaarsActie:kans op droomreis naar Bahama's !

WIN EEN DROOMREIS NAAR DE BAHAMA’S BIJ PRIMERA  van Hove !

Met al je vrienden of familie heerlijk languit op een wit zandstrand en ’s avonds relaxen in een super-de-luxe villa… Klinkt als een droom toch? Bij Primera kan dit werkelijkheid worden!

De winnaar wint een geheel verzorgd 10-daagse reis naar de Bahama’s voor 8 personen. Je verblijft in een luxe villa die van alle gemakken is voorzien. Daarnaast ontvang je ook nog eens € 8000,- zakgeld!
Wat kun je exact winnen?
-  10-daagse droomreis

-  8 personen
 € 8000,- zakgeld
-  Luxe villa met zeezicht *****
-  Inclusief retourvluchten


Bij aankoop van € 15,-- aan Staatsloten bij Primera 
van Hove in de periode 11 november 2011 t/m 10 januari 2012 ontvangen klanten een unieke code. Bij het invullen van twee unieke codes op www.evennaarprimera.nl maken klanten kans op deze droomreis!


De winnaar wint een geheel verzorgd 10-daagse reis naar de Bahama’s voor 8 personen. Je verblijft in een luxe villa die van alle gemakken is voorzien. Daarnaast ontvangt de winnaar ook nog eens € 8.000,-- zakgeld!


Primera & De Staatsloterij
De Staatsloterij is dé prijzenloterij van Nederland. De Staatsloterij heeft namelijk het grootste prijzenpakket en de grootste winkans. Daarnaast zijn alle prijzen belastingvrij.


Naast Staatsloten kunt u in de ruim 430 winkels van Primera ook terecht voor: wenskaarten, cadeaukaarten, tabak, tijdschriften, rokersbenodigdheden, cadeaukaarten, tijdschriften, kranten, Lotto, Toto, Krasloten, postzegels, beltegoeden, internettegoeden, TicketBox (voetbalkaartjes), Paylogic (evenementenkaartjes).


Zes (!) Lotto en Staatsloterij geluksnummer Methoden, Strategiën !! Primera van Hove.
Speel Euromillions Lotto Online

Geen opmerkingen: