zaterdag, januari 07, 2012

Een Belgische Lotto Strategie !

Hoe kan je je winstverwachting vergroten ?

Uit oprechte menslievendheid geef ik hier een tip weg die werkelijk de winstverwachtingen vergroot, en die bovendien heel simpel toe te passen is. Laat ons eerst vaststellen dat de trekking van de Lotto getallen zo uniform mogelijk gebeurt, zodat het ijdel is te hopen dat men uit het al dan niet vaker voorkomen van een getal bij de vorige trekkingen iets zou kunnen afleiden omtrent de toekomstige frequentie ervan. (door Dr. Denis Constales ).

Bovendien beschikt de Belgische Nationale Loterij vast wel over een team statistici die de uitslagen nauwgezet in het oog houden, en bij significante afwijkingen een onderzoek instellen naar de mechanische oorzaken, om die te neutraliseren, zodat de bijgehouden waarnemingen irrelevant worden.

Maar de lotto getallen die door de spelers gekozen worden zijn zeker niet uniform verdeeld: allerlei bijgeloof zorgt er bijvoorbeeld voor dat het lotto getal 7 vaker ingevuld wordt, en verder worden graag lotto getallen van maanden gekozen (bereik 1 tot en met 12), van dagen (1 tot en met 31), of de leeftijd van kinderen (vaker kleiner dan, laat ons zeggen, 20), zodat kleine lotto getallen globaal gezien vaker ingevuld worden dan grotere.

Vult men nu nummers in die bijzonder weinig door de andere spelers gekozen worden, dan blijft de kans op winst dezelfde (deze hangt immers alleen af van de uniform verdeelde trekkingsresultaten), maar zullen er in geval van winst minder andere winnaars zijn met wie de koek gedeeld moet worden. Voor rang 5 speelt dat geen rol (de uitgekeerde winst ligt vast) maar voor rang 1 maakt het wel degelijk veel uit of men alleen de superpot mag opsoeperen, dan wel hem met een tiental medewinnaars moet delen!

Kortom, men moet proberen te achterhalen welke lotto getallen minder populair zijn bij iedereen, en die dan invullen. Hoe kan men dat nu te weten komen? Gelukkig publiceert de Belgische Nationale Loterij na elke trekking het aantal winnaars in alle rangen, en de totale inzet. Deze aantallen winnaars kunnen zeer sterk variëren in functie van de populariteit van de winnende lotto getallen..... Lees meer op www.delottouitslagen.nl

Zes (!) Lotto en Staatsloterij geluksnummer Methoden, Strategiën !! Primera van Hove.
Speel Euromillions Lotto Online

Geen opmerkingen: