zaterdag, februari 04, 2012

Nieuw spel van De Lotto: Eurojackpot !!

Goed nieuws ! Vanaf 23 maart 2012 zal geen vrijdag meer hetzelfde zijn.... Vanaf die dag is er namelijk elke vrijdag een trekking van het nieuwe kansspel EuroJackpot. Vanaf die dag maak je elke vrijdag kans op op een Jackpot van minimaal 10 miljoen euro die kan oplopen tot maar liefst 90 miljoen euro !

EuroJackpot is een gecoördineerd Europees kansspel. De hoogte van de te winnen prijzen staat niet van te voren vast, maar is afhankelijk van het aantal verkochte loten. Dus hoe meer mensen meespelen, hoe hoger de prijzen. Omdat er veel mensen mee kunnen spelen, kunnen de prijzen tot grote hoogte oplopen.

De Jackpot is minimaal 10 miljoen euro. Indien de jackpot niet valt, stijgt hij. De Jackpot kan oplopen tot een maximum van 90 miljoen euro. Wanneer de Jackpot 12 weken achter elkaar niet is gevallen, moet hij de 13e week vallen. Dit betekent dat de Jackpot minstens 4 keer per jaar zal vallen.

Elke vrijdagavond vindt in Helsinki (Finland) de trekking van EuroJackpot plaats.

Voor 2 euro per lot per trekking kunt u meespelen. Hetzij via snelspel of  het kiezen van eigen getallen. hierbij kiest u 5 getallen uit 1 t/m 50 en 2 Bonusgetallen uit 1 t/m 8

Heeft u alle getallen goed, dus de eerste vijf plus de twee Bonusgetallen, dan wint u de Jackpot ! Indien er meerdere winnaars zijn, delen zij de Jackpot. Er zijn in totaal 12 prijscategorieën; naast de Jackpot zijn er nog vele andere prijzen te winnen.

Van de Jackpot wordt iedere week vooraf een inschatting gemaakt. De exacte hoogte van deze prijs is echter pas bekend wanneer de trekking heeft plaatsgevonden. Op elke vrijdagavond wordt deze bekend gemaakt op www.eurojackpot.nl


PrijsOverzicht Eurojackpot

Zes (!) Lotto en Staatsloterij geluksnummer Methoden, Strategiën !! Primera van Hove.
Speel Euromillions Lotto Online

Geen opmerkingen: