zondag, juni 23, 2013

Gooi uw Familie in de MIXER !

De Familie Lotto Getallen Mixer
 

Goed, je wilt meedoen, meespelen in de Lotto en liefst de jackpot winnen. Vraag is hoe je dan je lottoformulier gaat invullen oftewel welke lottogetallen je gaat invullen. Laten we eerlijk zijn, de lottogetallen die gaan worden getrokken weten we (nog) niet. Je kunt er lang of kort over denken maar in de toekomst kijken blijft een lastig gegeven. Niet meedoen is een optie maar dan zal je ook nooit die jackpot winnen en dan valt er over veel dingen ook niet te dromen.  
Nou zijn er ontzettend veel manieren om die winnende lottogetallen in te vullen op dat lottoformulier zoals je bijvoorbeeld kunt zien op deze Geluksnummers Primera website en deze Lotto Analyse website. Maar dat wat bijna iedereen doet, dat wordt nooit verder bekeken want ja... dat weten we toch allemaal wel (???):

Ja precies, bijna iedereen vult die verjaardagen in of die geboortedatums of die huisnummers, van dochterlief, zoonlief, moeder, tante, oom en noem verder maar op. Wat is nou het probleem daarmee, zou je zeggen, nou op zich is het een leuk en makkelijk op te hoesten gegeven maar het gaat ook heel gemakkelijk mis:

Je blijft vaak hangen op dezelfde verjaardagen e.d. je denkt er van tevoren nooit over na en zelfs al weet je er veel, je komt meestal of zelfs altijd weer op diezelfde getallen uit. Wat nou als je het - voor één keer - wel van tevoren zou aanpakken, met diezelfde en/of alle verjaardagen, jaartallen van kinderen, ooms en tantes etc
...lees meer..

Zes (!) Lotto en Staatsloterij geluksnummer Methoden, Strategiën !! Primera van Hove.
Speel Euromillions Lotto Online

Geen opmerkingen: