zaterdag, augustus 03, 2013

Alle Lotto Uitslagen 2012 en 2013 !

Alle Lotto Uitslagen 2012 en 2013 !

 
 
 
 

 Frequentie Analyse:

Volgens Wikipedia: "het onderzoek naar de frequentie van letters of groepen van letters van een versleutelde tekst. Het wordt gebruikt als hulpmiddel voor het breken van klassieke cryptografie. De methode is gebaseerd op het feit dat binnen elke geschreven taal er frequentie waar te nemen is van bepaalde letters of lettercombinaties. Frequentie analyse vereist een basiskennis van de karakteristieken van een bepaalde taal, zo komen de E, N en A het meeste voor in het Nederlands. De meest voorkomende letters in het Frans zijn bijvoorbeeld E A I S T en van het Duits E N I R S"
 
Maar voor Lotto nummer selectie kan deze frequentie analyse natuurlijk ook uitstekend worden gebruikt, in het kort komt het erop neer dat de nummers worden bijgehouden die in een bepaalde periode worden getrokken in een Lotto / Loterij. Je kunt het vergelijken met de paardenrennen waarin de toekomstige winstkansen van een paard worden bepaald, aan de hand van zijn prestaties in het verleden... http://www.delottouitslagen.nl/frequentieanalyse_strategie.html
 
 

Nieuw Lotto getallen systeem,

voor het vinden van de winnende lottogetallen. Deze keer gebaseerd op een opmerkelijk rekenkundig patroon in de Lotto uitslagen. als u dit heeft gelezen zult u nooit meer op dezelfde manier naar lottogetallen kijken. vraag uzelf eens af hoe u liever de winnende lottogetallen wilt kiezen:

6 lottogetallen kiezen tussen de 1 en 45
 of
 6 lottogetallen kiezen tusen de 1 en 15 ?


Het lijkt ongelofelijk maar, de meeste winnende lottogetallen kunnen worden teruggebracht tot getallen tussen de 1 en 15, dit vergt enige uitleg:

*Zo werkt hethttp://www.delottouitslagen.nl/reduceer_strategie.html

 

Zes (!) Lotto en Staatsloterij geluksnummer Methoden, Strategiën !! Primera van Hove.
Speel Euromillions Lotto Online

Geen opmerkingen: