dinsdag, september 30, 2014

tot 100% korting op Tijdschriften bij Primera in Leiden

BladenParade

 



KRAS TOT 100% KORTING BIJ PRIMERA van Hove:



De dagen worden korter en kouder, dan is het toch heerlijk om met een tijdschrift op de bank te zitten? Bij Primera van Hove te Leiden ontvangen klanten tijdens de ‘Bladenparade’ tot en met 2 november 2014 een kraskaart waarmee ze tot 100% korting op hun tijdschriftenaankoop kunnen krassen... vanaf maandag 6 oktober t/m zondag 2 november !

Onder de kraslaag op de kraskaart staat een kortingspercentage van 15%, 25%, 50% of 100%. De consument krijgt tegen inlevering van de kraskaart bij aankoop van een Nederlandstalig tijdschrift naar keuze de betreffende korting.

De kraskaart kan t/m 2 november 2014 ingeleverd worden en is geldig op alle Nederlandse tijdschriften die verkrijgbaar zijn bij Primera.

Bij Primera van Hove te Leiden kunnen klanten naast tijdschriften ook terecht voor o.a. boeken, kranten, wenskaarten, cadeaukaarten, tabak, rokersbenodigdheden, Staatsloten, Lotto, Toto, Krasloten, bel- en internettegoeden, zoetwaren, voetbaltickets via TicketBox, Paylogic tickets (dance, festivals, concerten, beurzen) en tickets voor musicals (o.a. Moeder, ik wil bij de revue).



Zes (!) Lotto en Staatsloterij geluksnummer Methoden, Strategiën !! Primera van Hove.
Speel Euromillions Lotto Online

Geen opmerkingen: