dinsdag, juni 16, 2015

Zomer vol Voordeel bij Primera van hove


EEN ZOMER VOL VOORDEEL BIJ PRIMERA van Hove! Zon, zee, strand… daar hoort een lekker tijdschrift, een krantje of een puzzelboek bij. Primera van Hove biedt consumenten deze zomer diverse aanbiedingen. Zo krijgen klanten tot 23 augustus 2015 een Zomerpas waarmee zijn 20% korting ontvangen en kunnen klanten De Telegraaf met hoge kortingen kopen

.
Bij Primera van Hove te Leiden is het nu het achtste jaar op rij dat deze actie met de Zomerpas ingezet wordt. Voorgaande jaren was de actie een groot succes, waardoor ook dit jaar weer volop Zomerpassen worden uitgedeeld en verspreid zijn via diverse media.

 De volgende 12 week- en maandtijdschriften doen mee met de actie: Libelle, Margriet, Flair, Viva, Marie Claire, vtwonen, Ariadne at Home, Flow, Story, AutoWeek, Beau Monde en Grazia. De Zomerpas is gedurende de gehele actieperiode geldig en mag zo vaak worden gebruikt als gewenst.

 Daarnaast wordt De Telegraaf van 29 juni t/m 2 augustus met hoge korting verkocht. De doordeweekse editie kan al gekocht worden voor € 1,00 en de zaterdageditie voor € 2,00. Voor consumenten die graag puzzelen biedt Primera van Hove een Denksport puzzelpakket met daarin drie puzzelboeken aan van € 11,45 voor € 5,95. Bij Primera van Hove te Leiden kunnen klanten deze
zomer naast tijdschriften ook terecht voor o.a., boeken, wenskaarten, cadeaukaarten, tabak, rokersbenodigdheden, Staatsloten, het Zomerlot van Lotto, Toto, Krasloten, bel- en internettegoeden, zoetwaren, tickets voor evenementen, voetbalwedstrijden en musicals.

Zes (!) Lotto en Staatsloterij geluksnummer Methoden, Strategiën !! Primera van Hove.
Speel Euromillions Lotto Online

Geen opmerkingen: