vrijdag, november 27, 2015

Google Play Gift Cards



Primera van Hove verkoopt de Google Play Gift Cards

Op 16 oktober 2015 zijn de Google Play Gift Cards in Nederland geïntroduceerd. Vanaf die dag zijn deze Gift Cards te koop bij Primera van Hove. De Google Play Gift Cards zijn een uitkomst voor consumenten met een Android telefoontoestel. De Gift Cards zorgen er namelijk voor dat er tegoed, voor digitaal entertainment, kan worden opgewaardeerd zonder de tussenkomst van PayPal of creditcards.

“De afgelopen jaren is er veel vraag geweest naar de Google Play Gift Cards, we zijn daarom erg blij dat we hem nu kunnen aanbieden aan onze klanten. De verwachtingen voor deze kaart zijn daarom ook hooggespannen”, aldus Hans van Hove , eigenaar van  Primera van Hove.

Met het Google Play tegoed, wat verkrijgbaar is in diverse bedragen, hebben consumenten toegang tot miljoenen boeken, liedjes, films, apps, diverse spellen en nog veel meer mogelijkheden, die de Google Play winkel te bieden heeft. Tevens kan het tegoed van de Google Play Gift Cards nooit verlopen.



 
Over Primera
Coöperatie Primera b.a. is een organisatie van, voor en door zelfstandige ondernemers, opgericht in 1991. Naast de inmiddels ruim 475 aangesloten zelfstandige ondernemers kent Coöperatie Primera b.a. twee participanten. Dit zijn British American Tobacco The Netherlands B.V. en Agio Cigars. De participanten ondersteunen de coöperatie. Alle activiteiten van Coöperatie Primera b.a. zijn gericht op het commerciële en bedrijfseconomische succes van de zelfstandige ondernemers, die dan ook de meerderheid van de aandelen in eigendom hebben.

Locatie:
Primera van Hove
diamantplein 54
2332HT Leiden

Openingstijden:

Maandag: 09.00 uur-17.30 uur
Dinsdag: 09.00 uur-17.30 uur
Woensdag: 09.00 uur-17.30 uur
Donderdag: 09.00 uur-17.30 uur
Vrijdag: 09.00 uur-17.30 uur
Zaterdag: 09.00 uur-16.30 uur
Zondag: gesloten



Zes (!) Lotto en Staatsloterij geluksnummer Methoden, Strategiën !! Primera van Hove.
Speel Euromillions Lotto Online

Geen opmerkingen: