donderdag, augustus 30, 2012

Staatsloterij: Gratis OAD Reischeque 50 euro !!

Hoe werkt de actie?

Speel mee met de trekking van 10 september 2012
en ontvang € 50 korting op een reis van Oad:
  • Uw lotnummer(s) van 10 september 2012
    is/zijn tevens uw Oad actiecode(s)
  • De Oad actiecode kunt u gebruiken op www.oad.nl
    en bij deelnemende ANVR-reisbureaus


Actievoorwaarden actie Nederlandse Staatsloterij/Oad Reizen 2012

  1. Dit reglement is van toepassing op de actie Nederlandse Staatsloterij/Oad Reizen ter promotie van de verkoop van Staatsloten voor de trekking van 10 september 2012 in samenwerking met Oad.
  2. Deelname is uitgesloten voor personen onder de 18 jaar, alsmede voor medewerkers van de Nederlandse Staatsloterij en Oad Reizen, voor wederverkopers van de Nederlandse Staatsloterij en hun personeelsleden en alle andere bij de totstandkoming van deze actie betrokken partijen.
  3. De actie loopt vanaf 11 augustus 2012 tot en met 10 september 2012, tot het moment waarop het niet meer mogelijk is Staatsloten te kopen voor de trekking van 10 september 2012.
  4. Deelname vindt plaats op de daarvoor door de Nederlandse Staatsloterij en Oad Reizen aangegeven wijze. Bij aankoop van Staatsloten via een verkooppunt vanaf 11 augustus 2012 geldig voor de trekking van 10 september 2012 wordt 1 (één) Oad-Reischeque t.w.v. €50,- beschikbaar gesteld. Automatische spelers die hun lotnummers per post ontvangen, krijgen de Oad-Reischeque thuisgestuurd. Kopers van Staatsloten via de website van de Staatsloterij die vanaf 11 augustus 2012 Staatsloten kopen geldig voor de trekking van 10 september 2012, automatische online spelers en groepsspelers die hun lotnummers per email ontvangen, krijgen de wijze van deelname toegestuurd in de email met de lotnummers voor de trekking van 10 september 2012. De reischeque geeft u recht op €50,- korting op uw te boeken Oad reis. De originele Oad Reischeque dient uiterlijk 30 september 2012 ingeleverd te worden op een te boeken Oad reis uit de Oad brochures met vertrek t/m 31 maart 2013 met een minimale reissom van €750,-. Na 30 september 2012 verliest de Oad Reischeque haar waarde.
  5. Op boekingen van Disneyland Paris, dagtochten, sport & entertainment, voetbalreizen, lezersreizen en bedrijfs-, zaken-, en groeps-opmaat-reizen is het niet mogelijk de Oad Reischeque in te leveren.
  6. De kortingsactie is niet van toepassing op reeds gemaakte of bestaande boekingen.
  7. Per boeking (max. 8 deelnemers) van een reisarrangement kan maximaal 1 Oad Reischeque besteed worden.
  8. De vakantiecheque kan slechts via de deelnemende ANVR-reisbureaus of www.oad.nl worden besteed. Kijk voor deelnemende ANVR-reisbureaus op www.staatsloterij.nl/oad
  9. De Oad Reischeque dient direct bij boeking bij uw deelnemende ANVR-reisbureau te worden overhandigd en/of de code dient direct bij reservering via www.oad.nl te worden ingegeven. Zodra de boeking of reservering definitief is, kan de korting niet meer worden toegekend.
  10. Bij een boeking via een deelnemend ANVR- Reisbureau dient voorafgaande aan de boeking melding te worden gemaakt van de Oad Reischeque. Een complete, juist ingevulde Oad Reischeque moet worden overhandigd aan de Oad-Reizen verkopende ANVR-reisadviseur. Na het aangaan van de overeenkomst, is het niet mogelijk de reischeque in te leveren.
  11. Bij een telefonische boeking dient voor het afsluiten van de overeenkomst te worden vermeld dat een Oad Reischeque beschikbaar is. Het lotnummer van het bijbehorende Staatslot moet tijdens de boeking worden opgegeven aan de verkoopmedewerker. Dit wordt verwerkt zodat de korting van toepassing is. De Oad Reischeque dient ongefrankeerd te worden gestuurd naar Staatslot Oad Reizen, o.v.v. Staatslot Antwoordnummer 10, 7440 VG Holten
  12. Bij een boeking via www.oad.nl dient het lotnummer te worden ingevoerd bij het afhandeling van de boeking. De korting wordt automatisch verwerkt.
  13. Boekingen binnen 4 dagen voor vertrek, kunnen uitsluitend telefonisch worden gereserveerd via (0900-8482 0,15 ct per minuut). Het lotnummer van het Staatslot moet tijdens de boeking worden opgegeven. Dit wordt verwerkt zodat de korting verwerkt wordt. De Oad Reischeque dient ongefrankeerd te worden gestuurd naar Staatslot Oad Reizen, o.v.v. Staatslot Antwoordnummer 10, 7440 VG Holten
  14. Het kortingsbedrag zal op de reissom in mindering worden gebracht zonder dat de hoogte van de oorspronkelijke reissom op enige factuur aangetast zal worden omwille van verzekeringstechnische redenen, zoals premieberekening en mogelijke annuleringsbepalingen.
  15. De waarde van de Oad Reischeque kan nimmer leiden tot enige uitkering in de vorm van contante betaling of anderszins, noch kan deze in geval van annulering na het aangaan van enige reisovereenkomst leiden tot restitutie in contanten. In het geval van een indeplaatstelling, conform artikel 9 lid 7 van de ANVR-reisvoorwaarden, is de reischeque niet overdraagbaar of restitueerbaar.
  16. In geval van annulering van de reisovereenkomst, geldt de Oad Reischeque niet ter dekking van de annuleringskosten of enige andere kostenpost.
  17. Indien een reis onverhoopt door Oad Reizen wordt ingetrokken, wegens het niet bereiken van het gepubliceerde aantal minimum deelnemers voor o.a. excursie- en rondreizen of een overmachtsituatie of calamiteit, en hierdoor de reisovereenkomst wordt ontbonden, kan de som van de Oad Reischeque(s) niet leiden tot terugbetaling van deze som. Deze vervalt en kan slechts nog worden aangewend voor de door Oad als alternatief aangeboden reis. Indien het alternatief niet naar tevredenheid is, of onmogelijk past in de wensen van de boeker, vervalt de (waarde) van de reischeque definitief.
  18. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties en -regelingen van Oad Reizen, van derden, of voor lezersacties, tenzij na uitdrukkelijk en schriftelijk akkoord door Oad Reizen.
  19. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslissen de Nederlandse Staatsloterij en Oad Reizen.
  20. De Nederlandse Staatsloterij en Oad Reizen kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade voortkomend uit deze actie, tenzij na aangaan van de reis- overeenkomst en met betrekking tot de geschetste verwachtingen.
  21. Op al onze reizen gepubliceerd in ons aanbod en op internet, zijn de ANVR-Reisvoorwaarden, de regeling van het Stichting Garantiefonds Reisgelden en Stichting Calamiteitenfonds van toepassing. Een kopie van deze voorwaarden zal bij boeking afgegeven worden, of kunt u inzien en downloaden via www.staatsloterij.nl/oad
  22. Niets van deze uitgave (zijnde Oad Reischeque behorende bij september 2012) mag verveelvoudigd worden. Kopieën worden nimmer geaccepteerd.
  23. Deelname aan de actie betekent instemming met de gestelde voorwaarden.
Zes (!) Lotto en Staatsloterij geluksnummer Methoden, Strategiën !! Primera van Hove.
Speel Euromillions Lotto Online

Geen opmerkingen: