vrijdag, november 30, 2012

Gratis 1x Miljoenenspel - lot Aktie Staatsloterij

  • Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie van het Miljoenenspel: Coverpas Vrouw "1+1 gratis"
  • De consument ontvangt de coverpas bij aankoop van de Vrouw bijlage van de Telegraaf.
  • De coverpas is geldig van 30 november 2012 tot en met 15 december 2012.
  • Met de coverpas kunnen twee Miljoenenloten gekocht worden met 50% korting. Deze Miljoenenloten kunnen gekocht worden voor één van de volgende trekkingen van het Miljoenspel:
    • 1 december 2012
    • 8 december 2012
    • 15 december 2012
  • De twee Miljoenenloten die middels de coverpas door de consument worden gekocht, gelden voor de eerstvolgende Miljoenenspeltrekking na aankoop.
  • Per consument kan slechts 1 (zegge één) coverpas ingeleverd worden.
  • Voor Miljoenenloten die middels de coverpas worden gekocht kan geen geluksgetal worden gekozen.
  • De coverpas is niet inwisselbaar voor geld.
  • Eenmaal met de coverpas gekochte Miljoenenloten kunnen niet worden geretourneerd.
  • Deelname c.q. het inwisselen van de coverpas is uitgesloten voor personen onder de 18 jaar.
  • In geval van fraude behoudt de Nederlandse Staatsloterij zich het recht voor om deelnemers uit te sluiten.
  • In gevallen waarin deze voorwaarden niet voorziet beslist de Nederlandse Staatsloterij.
  • Deelname aan de actie betekent instemming met de gestelde voorwaarden.
  • Alle intellectuele eigendomrechten op de inhoud van deze actie, waaronder alle teksten, afbeeldingen, lay-out, software of overige informatie, komen toe aan de Nederlandse Staatsloterij.
  • De Nederlandse Staatsloterij kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die op enigerlei wijze voort kan komen uit deze actie.
  •  

    Meest gestelde vragen

    1. Wat houdt de actie in?
    Iedereen die op vrijdag 30 november 2012 de Telegraaf ontvangt of een los exemplaar van de Telegraaf op zaterdag 1 december 2012 koopt, ontvangt bij de krant de bijlage ‘Vrouw’. Op deze ‘Vrouw’ zit een kartonnen pasje, hierna te noemen ‘coverpas’. Met deze coverpas kan deelnemer in de periode van 30 november 2012 t/m 15 december 2012 twee Miljoenenloten kopen met 50% korting. Een coverpas kan slechts eenmaal gebruikt worden. Op beide loten zal een verkoopprijs van € 2,50 vermeldt staan.
    2. Voor welke trekking kan ik met de coverpas Miljoenenloten kopen?
    Dit kan voor de trekking van zaterdag 1 december 2012, 8 december 2012 of 15 december 2012. Bij aankoop van 2 Miljoenenloten middels de coverpas, worden deze loten automatisch uitgegeven voor de eerstvolgende trekking.
    3. Waarom kan ik bij gebruik van de coverpas niet kiezen voor welke trekking ik meedoe?
    De actie is zo ingeregeld dat bij het gebruik van de coverpas niet gekozen kan worden voor welke trekking de Miljoenenloten gelden. De 2 Miljoenenloten worden automatisch uitgegeven voor de eerstvolgende trekking.
    4. Als ik voor al de 3 trekkingen 2 Miljoenenloten koop, krijg ik dan 50% korting op alle trekkingen?
    Nee, de coverpas kan slechts eenmaal worden gebruikt voor één van de Miljoenenspel trekkingen op zaterdag 1 december 2012, 8 december 2012 of 15 december 2012.
    5. Ik heb Miljoenenloten gekocht en gevraagd om het Geluksgetal en zie dat ik Geluksgetal heb gekregen. Kunnen deze loten nog geannuleerd worden?
    De consument kan geen Geluksgetal kiezen bij deze actie. Miljoenenloten die met de coverpas zijn gekocht kunnen niet worden geretourneerd. Dit staat ook vermeld op de coverpas, in de actievoorwaarden en op het lot.
    6. Waarom kan ik mijn Geluksgetal niet kiezen?
    De actie is zo ingeregeld dat het niet mogelijk is om een Geluksgetal te kiezen. Bij gebruik van de coverpas worden de 2 Miljoenenloten direct uitgedraaid en voor beide loten wordt at random een Geluksgetal bepaald.
    7. Waarom kunnen de gekochte loten niet geretourneerd worden?
    De actie is zo ingeregeld dat het niet mogelijk is om loten te retourneren. Bij aankoop van Miljoenenloten middels de coverpas gelden deze loten automatisch voor de eerstvolgende trekking.
    8. Ik speel automatisch mee. Hoe kan ik ook aan deze actie meedoen?
    Alleen diegenen die op vrijdag 30 november 2012 de Telegraaf ontvangen of op zaterdag 1 december 2012 een los exemplaar van de Telegraaf kopen, kunnen aan deze actie meedoen.
    9. Hoe kom ik aan die coverpas?
    De coverpas wordt alleen uitgegeven bij de bijlage van de Telegraaf, de ‘Vrouw’. Deze zaterdageditie van de Telegraaf wordt op vrijdag 30 november 2012 bij abonnees bezorgd en is op zaterdag 1 december 2012 los in de winkel te koop.
    10. Kan ik de coverpas ook inwisselen in contanten?
    De coverpas is niet inwisselbaar voor contanten. De consument kan deze coverpas alleen gebruiken voor de aankoop van 2 Miljoenenloten tegen een korting van 50% voor de trekking van zaterdag 1 december 2012, 8 december 2012 of 15 december 2012.
    11. Op de coverpas staat 1 + 1 gratis, maar op beide loten staat een prijs van € 2,50 vermeld. Hoe kan dit?
    Het reguliere bedrag van één Miljoenenlot is € 5,-. Bij het gebruik van de coverpas krijgt u 2 Miljoenenloten ter waarde van € 5,-. Dit totaal bedrag van € 5,- wordt op de beide loten vermeldt als € 2,50.


    Zes (!) Lotto en Staatsloterij geluksnummer Methoden, Strategiën !! Primera van Hove.
    Speel Euromillions Lotto Online

    Geen opmerkingen: