woensdag, november 28, 2012

Kans op droomreis naar de Bahama's










WIN EEN DROOMREIS NAAR DE BAHAMA’S BIJ PRIMERA Primera van Hove !

Met al je vrienden of familie heerlijk languit op een wit zandstrand en ’s avonds relaxen in een super-de-luxe villa… Klinkt als een droom toch? Bij Primera kan dit werkelijkheid worden!
 
 
Bij aankoop van € 15,-- aan Staatsloten of Oudejaarsloten bij Primera van Hove  in de periode 11 december 2012 t/m 10 februari 2013 ontvangen klanten een unieke code. Bij het invullen van twee unieke codes op evennaarprimera.nl maken klanten kans op deze droomreis!

De winnaar wint een geheel verzorgd 10-daagse reis naar de Bahama’s met 6 vrienden of familie. Je verblijft in een luxe villa die van alle gemakken is voorzien. Daarnaast ontvangt de winnaar ook nog eens € 3.000,-- zakgeld!






 
Primera & De Staatsloterij
 



De Staatsloterij is dé prijzenloterij van Nederland. De Staatsloterij heeft namelijk het grootste prijzenpakket en de grootste winkans. Daarnaast zijn alle prijzen belastingvrij.
 
Naast Staatsloten kunt u in de ruim 450 winkels van Primera ook terecht voor: wenskaarten, cadeaukaarten, tabak, tijdschriften, rokersbenodigdheden, cadeaukaarten, tijdschriften, kranten, Lotto, Toto, Krasloten, postzegels, beltegoeden, internettegoeden, TicketBox (voetbalkaartjes), Paylogic (evenementenkaartjes).

Zes (!) Lotto en Staatsloterij geluksnummer Methoden, Strategiën !! Primera van Hove.
Speel Euromillions Lotto Online

Geen opmerkingen: